Teamleider HR

Solliciteer nu

Teamleider HR

Heuvelman IJsselstein

Solliciteer nu

Wat is vereist?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 4 jaar ervaring
 • Ervaring met dossier Wet Poortwachter, werving en selectie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in zowel woord als geschrift
 • Je hebt diepgaande kennis van arbeidsrecht en HR, een probleemoplossend vermogen en goede organisatorische vaardigheden. Je hebt een empathisch en relationeel vermogen en communicatieve vaardigheden

Wat krijg je?

 • €3.450 - €5.700 bruto p/m
 • 24 tot 40-urige werkweek
 • 31 vakantiedagen op basis van 40 uur
 • Laptop en telefoon of simkaart

Wat doe je?

 • 15% Werving en selectie uitvoeren
 • 10% Intern overleg
 • 30% HR administratie verwerken
 • 15% Verzuimbeheer uitvoeren
 • 30% HR beheer

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Stel direct een vraag

Vacature

Als Teamleider HR bij Heuvelman ben je verantwoordelijk voor in-, door- en uitstroomprocessen. Deze taken hebben te maken met alles betrekking tot werving en selectie, verzuimbeheer en het ondersteunen van de directie, managers en andere teamleiders. Hierin werk je nauw samen met de HR-Medewerker. Door de vele taken die je hebt, is het per dag verschillend wat je doet. De ene keer werk je je eigen takenlijst af, de andere dag ben je bezig met het beantwoorden van vragen van collega’s.

Een groot deel van je taken bestaan uit het voeren van gesprekken met potentiële kandidaten, overleggen met teamleiders en begeleiding van verzuim. Verder behandel je vragen van je collega’s, regel je de administratie rondom de salarissen en houd je je bezig met het HR-beheer. Je bent dus een belangrijk onderdeel voor het bedrijf, omdat je met jouw kennis Teamleiders van andere afdelingen verder kan helpen.

Je komt te werken in het HR-team, bestaande uit de functie van HR-Teamleider en de HR-Medewerker. De HR-Medewerker ondersteunt jou in je functie en voert veel administratieve werkzaamheden uit. Verder hebben jullie samen een wekelijks overleg om duidelijk te houden wie waar mee bezig is en wat er die week moet gebeuren.

Als je het leuk vindt om met alle onderdelen van HR bezig te zijn en het niet erg vindt om met veel verschillende meningen om te gaan, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek

Teamleider HR

Op een leuke dag heb je al je taken kunnen afhandelen en je collega's geholpen. Je bent productief bezig geweest en je doelen behaald.

Op een minder leuke werkdag zijn er veel ad hoc verzoeken die meteen uitgevoerd moeten worden waardoor het voelt alsof je niks concreets hebt gedaan.

 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

Een collega teamleider wil advies over het voeren van slecht nieuws gesprekken en in dit geval het niet verlengen van een contract. Wat doe je?

Als Teamleider HR luister je eerste naar de situatie. Hierna leg je uit hoe een gesprek zoals dit moet verlopen en dat diegene direct het slechte nieuws moet brengen. Verder adviseer je om veel onderbouwing te geven met feiten en voorbeelden. Als laatste bespreek je alle verschillende scenario's die zich voor kunnen doen tijdens zo'n gesprek, wat de verwachtingen zijn en hoe hij hierop kan reageren. Je geeft tips over begrip tonen en hoe je vragen het best kan beantwoorden die mogelijk vanuit de medewerker kunnen komen.

Groeipad

Bij Heuvelman zijn er ontwikkel- en groeimogelijkheden voor werknemers, die gestructureerd worden aangeboden via diverse paden. Voor de buitendienst is er een specifiek loopbaanontwikkelingsplan, dat zowel trainingen als belangrijke vaardigheden inhoudt. Medewerkers op kantoor profiteren van jaarlijkse planningsgesprekken, waar ze hun ontwikkelingswensen en benodigde opleidingen kunnen aangeven. Dit toont een toewijding aan zowel persoonlijke als professionele groei van de werknemers en verzekert hen van ondersteuning in hun loopbaantrajecten. De nadruk ligt op het op maat aanbieden van training en ontwikkeling, afgestemd op individuele behoeften en ambities, wat bijdraagt aan de algehele versterking van de organisatie en haar medewerkers.

Teamleider HR

Werken bij Heuvelman

Heuvelman is als audiovisueel bedrijf al meer dan 50 jaar een belangrijke speler in de audiovisuele branche. De organisatie realiseert tijdelijke (verhuur) en permanente (verkoop) audiovisuele totaaloplossingen om zo de successen van klanten te kunnen realiseren. Heuvelman levert innovatieve en betrouwbare oplossingen, waarbij het doel is om communicatie naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ligt de focus op het bouwen van langdurige relaties met klanten, ondersteund door een hoge mate van service en zorg die verder gaat dan enkel de levering van apparatuur.

Het team van Heuvelman bestaat uit specialisten die samengesteld worden op basis van de specifieke behoeften en vraagstukken van de klant, wat zorgt voor maatwerk en vakmanschap in elk project. De organisatie onderscheidt zich door niet alleen de technische aspecten te beheren, maar ook door actieve ondersteuning en service te bieden gedurende het gehele proces. Dit zorgt ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op een volledig ontzorgde audiovisuele ervaring, van concept tot uitvoering.

 • Hoofdkantoor in IJsselstein
 • Actief in heel Europa (het werk wordt gedaan vanuit Nederland)
 • 96 medewerkers in dienst
 • 10% / 90%
 • Gem. leeftijd is 42 jaar
 • Kantoor: smart casual en de buitendienst: bedrijfskleding
 • Thuiswerkmogelijkheden (m.u.v. de buitendienst)

Collega's

Ihsan (30) - Logistiek medewerker, Logistiek

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Het stelt mensen in staat om hun artistieke visie tot leven te brengen door middel van geluid, beeld en technologie. Daarnaast biedt het vaak de mogelijkheid om te werken aan diverse opdrachten, waardoor elke dag anders is. Bovendien kunnen mensen binnen Heuvelman genieten van het werken met state-of-the-art apparatuur en technologieën, evenals het samenwerken met een breed scala aan getalenteerde professionals.

Wat heb je gestudeerd?
Manager transport en logistiek aan MBO Rijnland in Alphen aan den Rijn

Wat doe je in je vrije tijd?
Muziek luisteren en produceren.

Mirte (23) - Junior Planner, Planning

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Hiervoor werkte ik in een magazijn en ik wilde heel graag doorgroeien naar de planning. Ik zag de vacature op Indeed voor Junior Planner zonder ervaring met interne begeleiding en ik werd meteen enthousiast. De eerste kennismaking voelde goed en ik wist meteen dat ik binnen dit bedrijf aan de slag wilde gaan.

Wat was je vorige baan?
Magazijnmedewerker, Ontvangst goederen

Wat doe je in je vrije tijd?
Tijd samen doorbrengen met vrienden en familie, uiteten en naar festivals gaan

Frank (44) - Commercieel Manager, Commercie

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Wij verzorgen alles op het gebied van Beeld-, licht-, geluid- en cameraregistratie en content creatie om samen met onze klanten mooie evenementen en congressen te realiseren.

Wat was je vorige baan?
Profvoetballer

Wat doe je in je vrije tijd?
Voetballen- tennissen en padel

Sascha (26) - Content Designer, Content Design

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik was net afgestudeerd voordat corona om de hoek kwam kijken. Solliciteren in deze periode was erg lastig en er waren weinig vacatures beschikbaar. Ik werkte destijds in Het Centraal Boekhuis in Culemborg als order picker voor B2B. Via Indeed kwam ik mijn huidige functie tegen en na een gezellig Teams overleg werd ik uitnodigd om een keer langs te komen voor een tweede gesprek. Ik was nog maar net thuis of ik kreeg al te horen dat ze mij graag in het Content Design team wilde hebben.

Wat was je vorige baan?
Order Picker B2B

Wat doe je in je vrije tijd?
Naar de gym, Airsoften & Motor rijden

Sollicitatieproces

Telefonische kennismaking
Gesprek met de Directeur en Teamleider HR
Gesprek met medewerker HR
Je hebt de baan!

Interessante baan?

Solliciteer nu